Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szalagparketta - gyártók, forgalmazók linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Szalagparketta - gyártók, forgalmazók képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szalagparketta.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 86 db
Barta Ferenc

Barta Ferenc

Köszönöm hogy megtisztelt a weblapom látogatásával. Próbálok minél több hasznos információval szolgálni az Ön számára, mielőtt belekezd otthona felújításába, szépítésébe, hisz egy új parketta akár egy életre szóló döntés is lehet. Remélem segítségére tudok lenni, és megkönnyítem a döntésben. Amennyiben további információkra lenne szüksége, kérdezzen bátran, hiszen ezért van az oldal, hogy segítsen a régi és leendő új ügyfeleimnek!

Befag

Befag

A Bakonyerdő Zrt. (illetve a jogelődje) a parkettagyártás 1976-os elindításával magas színvonalú termelési kultúrát honosított meg Zalahalápon. Az üzem elindításától kezdve fokozott követelményeket állítottunk termékeink minőségével szemben, hogy a hazai értékesítés mellett az exportpiacokat is el tudjuk látni. Mindezek értelmében a parkettagyárban folyamatos a technikai, technológia fejlesztés. A növekvő verseny és a fokozódó minőségi elvárások következtében Zalahaláp ismét új kihívásokkal szembesült. A piaci helyzetünk stabilizálása érdekében újabb technológia korszerűsítés mellett döntött a társaság menedzsmentje, és ez a fejlesztési folyamat napjainkban is tart.

Beke Gyula parkettás

Beke Gyula parkettás

Tevékenységi körünk teljes meleg- és félmeleg burkolás kivitelezés. Fő profilunk, parkettázás, PVC- szőnyegpadló burkolás. Repertoárunk közé tartozik a klasszikustól (intarzia parketta, táblás, csaphornyos, szalag, laminált, hajópadló, szőnyegpadló, PVC, parafa burkolatok) a legkorszerűbb padlók kivitelezése.

Békefi Tibor

Békefi Tibor

Parketta fektetés, csiszolás, lakkozás, parketta felújítás 40 év tapasztalatával. Továbbá PVC padló és szőnyegpadló fektetés. Kérje ingyenes árajánlatunkat. Győrben és környékén vállalok munkákat. Hívjon és segítek.

Bimbó J. Ferenc

Bimbó J. Ferenc

Olyan burkoló vagyok, aki máshogy látja a világot, mint ahogy máshogy állok a burkolási munkákhoz is. Minden egyes munkát magaménak érezve készítek, így mindig van benne valami többlet az elkészített alkotásokban, ami elnyeri ügyfeleim tetszését. Állandóan fejlesztem és sokrétűvé teszem ismereteimet, ezzel is új ötletekkel gazdagítva munkámat.

Budapest parketta

Budapest parketta

Cégünk üzletpolitikája viszont a folyamatosan változó életünkben is stabil, amiből nem engedünk! Jó terméket, jó áron szolgáltatással együtt! Ez az út visz minket előre és nem tud semmilyen tényező negatívan hatni ránk! Cégünk az egyik, ha nem a legnagyobb teljesen magyar tulajdonú üzlethálózat, mely melegburkolati anyagok mellett homlokzati és beltéri nyílászárókkal foglalkozik!

Burkolási munkák Borsod megyében

Burkolási munkák Borsod megyében

Mondja el nekünk hogy milyen színű legyen a fal, milyen formájú legyen az új álmennyezet, vagy melyik csempét tegyük le a konyhába, hogyan nézzen ki a fürdőszoba, milyen parkettát szeretne szobájába, a többi a mi dolgunk. Ha esetleg amiatt aggódna hogy nem ért hozzá, nem tudja átlátni az összes lakásfelújítással kapcsolatos tevékenységet, akkor megnyugodhat. Ha szeretné, hogy az ingyenes helyszíni felmérés után javaslatot adjunk a munkákra, a munkák sorrendjére, azt is vállaljuk!

Burkolási tippek

Burkolási tippek

A következőkben szeretnénk néhány hasznos tippet adni a hidegburkolási munkálatok kivitelezése kapcsán. Amennyiben a feladatok elvégzését szeretné szakértő kezekre bízni, úgy tapasztalt kollégáink állnak rendelkezésére!

Burkoló Eger

Burkoló Eger

Nagy Zoltán képzett épületburkoló mester, valamint szobafestő-mázoló mester vagyok. Közel 20 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően, nyugodtan mondhatom, hogy burkolás területén mindenre tudok megfelelő megoldást nyújtani. Sok esetben azokat a munkákat is sikeresen elvégeztem, amit más cégek, vállalkozók nem tudtak elvállalni. A sok éves tapasztalatomnak és szakma szeretetemnek köszönhetően tudom az Ön számára garantálni a minőségi munkát, valamint hasznos, szakszerű tanácsokkal és technikai megoldásokkal tudom segíteni céljai elérésében. Az egyik legfontosabb dolog a számomra, hogy az Ön által kiválasztott felületképző anyagokat a lehető legszakszerűbben dolgozzam be. Naprakészen követem az új és korszerű anyagokat és alkalmazástechnikájukat, hogy mindig a megfelelő segédanyagok kerüljenek felhasználásra.

Hirdetés
Dasso

Dasso

Látni, megfogni, érezni a különbséget amit a Dasso bambuszparkettái nyújtanak más parkettákhoz képest. Éljen Ön is a lehetőséggel, és vegye meg most Dasso márkájú, kültéri, bambusz teraszburkolatát!

Dr. Padló

Dr. Padló

A Dr. Padló üzlethálózat 2003 óta 27 magyarországi üzlet társulása. A szőnyeget, padlószőnyeget, laminált padlót, PVC-t, lakástextílt árusító társulás célja, hogy vásárlóinkat kedvező árakon, mind szélesebb választékban szolgálhassuk ki az ország egész területén. A Dr. Padló hálózat üzletei rendeléseiket egybefogva kedvezőbb beszerzési árakat érnek el a beszállítóknál, ennek eredményeképpen kedvező árakon tudjuk kínálni termékeinket.

Duna Parketta

Duna Parketta

Építkezik, lakást vásárol, felújít vagy éppen megunta a meglévő parkettáját és szeretné lecserélni? Modern parkettában vagy éppen az örök klasszikus burkolatokban gondolkodik? Vajon a szalagparketta, csaphornyos parketta, lamella parketta, mozaik parketta, ipari parketta vagy a laminált parketta iránt érdeklődik? Esetleg a robosztusabb méretű svédpadló keltette fel az érdeklődését? Egyre több ismerősénél lát bambusz parkettát vagy parafa parkettát? A hazai fafajokon kívül a trópusi - egzotikus fából készült parketta típusok is elnyerték tetszését? Kérdezzen segítünk és tanácsot is adunk.

Duna-Éptech Kft.

Duna-Éptech Kft.

A fa, mint természetes burkoló már igen régóta áll az emberek szolgálatában. Napjaink műanyagokkal fertőzött világában a fa természetességét, egyedülálló melegségét, időállóságát nehéz bármilyen anyagokkal pótolni. Ezen tulajdonságok, amiért a legegészségesebb és padlónak a legalkalmasabb anyag, legyen az ipari vagy lakossági felhasználású.

Erka Hungária Kft.

Erka Hungária Kft.

Az Erka Hungária Kft. tizenöt éve foglalkozik burkolatváltó sínek és laminált parketta rendszerek forgalmazásával Magyarországon, a felméréstől a kivitelezésig. Szakkereskedésünkre a megbízható tájékoztatás és korrekt árak mellett a széleskörű tájékoztatás a jellemző. Megelégedett, visszatérő vásárlóink jelentik a garanciát a színvonalas kiszolgálásra és versenyképes árainkra. Minden esetben hosszú távú kapcsolatra törekszünk partnereinkkel. Üzleteinkben több mint 200 féle laminált padlóval várjuk kedves vásárlóinkat. A laminált parketta rendszer kiegészítőinek, többek között laminált burkolatok hézagtakaró profiljainak forgalmazásával is foglalkozunk. Hagyományos és szalagparkettához, szőnyeghez illetve hidegburkolatokhoz több száz féle burkolatváltó profilt tartunk raktáron, eloxált alumíniumból, rézből, vagy dekorfóliázott alumíniumból. Szolgáltatásunk teljes körű. A helyszíni felmérést, árajánlatok, árkalkulációk készítését és a kiszállítást is vállaljuk. Kivitelezőink hatalmas tapasztalatokkal rendelkeznek a parketták, szegélylécek, falburkolók lerakásában. Egyedülálló kedvezményekkel, ingyenes házhozszállítással és óriási választékkal várjuk visszatérő és új vevőinket.

Északerdő

Északerdő

Fakitermeléssel érintett terület - az előhasználatokkal együtt - átlagosan 5000 ha évente, amelyről 230 ezer nettó m3 fa kerül letermelésre. A kitermelt fának 96 %-a kerül -hengeres állapotban, ipari vagy fűtési célra - közvetlenül piacra. A társaság mindösszesen 5-6 ezer m3 faanyag feldolgozását végzi fűrész üzemében, mely során főként fűrészárut állít elő.

Faparkett 2006 Kft.

Faparkett 2006 Kft.

Rohanó életvitelünkben szükségünk van arra, hogy életterünkbe beköltöztessük a természetet. Amikor hazaérünk mindig jó kedvet, és nyugalmat árasszon felénk a szalagparkettánk látványa. Olyan érzéssel töltsön el minket a szalagparkettánk, mintha a természet egy darabja sétált volna be otthonunkba. Mindenki számára fontos a család, akkor fontos az egészséges burkolat használata. Egyre több családban tapasztalhatóak az allergiás tünetek, amit okozhat pl.:poratka is. A valódi fából készült parkettával ez elkerülhető, hiszen egyszerűen, és higiénikusan tisztán lehet tartani. A szalagparketta már felület kezelve lakkozva kerül forgalomba, így a lerakáson kívül más kezelést nem igényel.

Fatik Kft.

Fatik Kft.

Parketta kereskedésünket Budapesten az elsők között 1992-ben egyéni vállalkozásként kezdtük majd 1998 óta, mint Fatik Kft. parketta mintaboltként üzemeltetjük belváros szívében 620 m2 üzletünkben. Exkluzív parketta bemutatótermünkben a padlótípusok széles választékát kínáljuk. Célunk volt egy olyan parketta üzlet létrehozása ahol a vásárlók egyedi ízlését is ki tudjuk szolgálni.

Tuti menü