Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Parkettázó mesterek Budapest képes leírás - Szalagparketta - gyártók, forgalmazók.tlap.hu
részletek »

Parkettázó mesterek Budapest - Szalagparketta - gyártók, forgalmazók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szalagparketta.tlap.hu » Parkettázó mesterek Budapest
Keresés
Találatok száma - 13 db
Beke Gyula parkettás

Beke Gyula parkettás

Tevékenységi körünk teljes meleg- és félmeleg burkolás kivitelezés. Fő profilunk, parkettázás, PVC- szőnyegpadló burkolás. Repertoárunk közé tartozik a klasszikustól (intarzia parketta, táblás, csaphornyos, szalag, laminált, hajópadló, szőnyegpadló, PVC, parafa burkolatok) a legkorszerűbb padlók kivitelezése.

Bimbó J. Ferenc

Bimbó J. Ferenc

Olyan burkoló vagyok, aki máshogy látja a világot, mint ahogy máshogy állok a burkolási munkákhoz is. Minden egyes munkát magaménak érezve készítek, így mindig van benne valami többlet az elkészített alkotásokban, ami elnyeri ügyfeleim tetszését. Állandóan fejlesztem és sokrétűvé teszem ismereteimet, ezzel is új ötletekkel gazdagítva munkámat.

Horváth Zsolt

Horváth Zsolt

A felületet durva, majd finom csiszoljuk, a szükséges szemcse méretekkel és számban, egészen 120-as finomságig. A végeredményt egytárcsás polírozógéppel érjük el. Alapozás Forbo 855 lakkal történik, három rétegben spaklival. Száradás után visszük fel hengerrel az ugyancsak Forbo 855 lakkot. A végeredmény egy természetes hatású, selyemfényű felület lesz. Az így elkészült felület kopásállósága csekély, ezért kizárólag időszakos, átmeneti megoldásként alkalmazható.

Janser parkettázás

Janser parkettázás

Cégünk a JH Janser Kft. 1998 óta működik a magyarországi piacon. Egyedülállóan fogjuk össze a melegburkolati szakipar összes szükséges termékét, az aljzat megmunkálásától a burkolatok átadásával bezárólag. Programunk és termékeink segítséget nyújtanak a melegburkolati termékeket árusító áruházak, kereskedelmi egységek berendezéseihez. Teljes körű szerviz szolgáltatással és szaktanácsadással segítjük vásárlóinkat.

Jóri és Társa Kft.

Jóri és Társa Kft.

A Jóri és Társa Kft. alapító tagjai padlóburkoló szakmában 35 éves gyakorlattal rendelkeznek, 1980 óta kisiparosként tevékenykedtek, szakterületükön mesterfokozattal rendelkeznek. A Jóri és Társa Kft-t 1996 év közepén alakították meg. A cég fő tevékenysége a melegpadló-burkolás, ezen belül PVC-, linóleum-, szőnyegpadló-, ill. gumiburkolatok készítése. A Jóri és Társa Kft. rendelkezik a vállalt feladatok ellátásához szükséges szakembergárdával, a padlóburkoláshoz nélkülözhetetlen legkorszerűbb gépekkel, eszközökkel.

Keresztesi János

Keresztesi János

Keresztesi János vagyok, 20 éve tevékenykedem az építőiparban mint meleg burkoló, igény esetén festő, hidegburkoló valamint asztalos társam is tud konkrét ajánlatot adni az igény szerinti munkálatokra. Amennyiben lakásfelújítást tervez a legjobb helyen jár, árban és minőségben igyekszem minden megrendelő ügyfelem elégedettségét megszerezni.

Makács Tamás

Makács Tamás

Budapest és Pest megye területén és környékén, garanciavállalással, korrekt, fix árakkal. Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és parketta házhozszállítás. 30 éve működő vállalkozás rengeteg tapasztalattal, 100%-os ügyfél elégedettségi garanciával kínálja Önnek a szolgáltatásait.

Mezőcsáti Ferenc

Mezőcsáti Ferenc

A parkettázásnál figyelembe kell venni, hogy milyen fűtési rendszer került kiépítésre. Padlófűtés esetén fontos a parketta vastagsága és szerkezeti felépítése, és a fafajra, szigetelési technológiára is oda kell figyelni. A parkettázás egyik legfontosabb és meghatározóbb munkafolyamata a lerakás.

Nagy Tibor

Nagy Tibor

Nagy Tibor vagyok, több tíz éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező szakképzett egyéni vállalkozó. Főleg Budapesten és környékén dolgozom, de nem zárkózom el más helyszínektől sem. 14 éves tanuló korom óta a szakmában tevékenykedek. Kiváló mestereim voltak akiktől a szakma minden fortélyát megtanultam. Mottóm: A jó hírnév lassan terjed, a rossz pedig nagyon gyorsan. Ezért a minőség és a korrekt munkavégzés kulcsfontosságú számomra. A megrendelőimmel igyekszem jó kapcsolatot kialakítani. Remélem rövidesen üdvözölhetem Önt is az elégedett ügyfeleim széles táborában.

Hirdetés
Ökotermékek.hu Kft

Ökotermékek.hu Kft

Ökotermékek.hu Kft. egyik fő profilja a hidegburkolás és a melegburkolás. Cégünk a legmagasabb minőségben és garanciálisan tudja nyújtani szolgáltatásait legyen az fürdőszoba burkolás, lépcsőburkolás, nappali burkolás, terasz burkolás vagy a legkorszerűbb padlók kivitelezése. Ami nekünk az elsődleges, az az ügyfélnek a legfontosabb egy munkánál, vagy egy adott munkafolyamat végrehajtásánál: pontosság, precizitás, kimagasló minőségben.

Parketta lerakási szolgáltatás

Parketta lerakási szolgáltatás

Parkettás Budapesten és környékén! Kifogástalan, időtálló minőség, rövid határidő, kedvező ár! Parketta lerakás, parketta csiszolás, valamint egyéb meleg- és hidegburkolati szolgáltatások a fővárosban és vonzáskörzetében! Hagyományos-, laminált-, szalag- és bambuszparketta, klasszikus vagy egyedi formában, szakszerű kivitelezésben. Lakások, családi házak, üzletek, irodák és közintézmények burkolási munkálatait egyaránt vállaljuk! Tekintse meg széles körű szolgáltatásainkat, és kérje most ingyenes árajánlatunkat!

Szente Sándor

Szente Sándor

Korszerű anyagok, garantálják a minőséget, valamint a gyorsaságot, hogy Önnek ne kelljen várni sokáig a 'csodára'. Porelszívós csiszológépeink, egyaránt garantálják, a tiszta munkát, nem kell takarítóbrigádot hívni utánunk, mert meglepően kevés porral jár a parketta felcsiszolása!

Togu 2005 Bt.

Togu 2005 Bt.

Számtalan típusú fából készülhet parketta, a hagyományos európai és az egzotikus fafajtákból egyaránt. Felhasználás szempontjából gyakoribb az akác és a tölgy parketta, de nagy az érdeklődés az ébenfa és platán parketták után is.

Tuti menü