Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Parkettázó mesterek vidék képes leírás - Szalagparketta - gyártók, forgalmazók.tlap.hu
részletek »

Parkettázó mesterek vidék - Szalagparketta - gyártók, forgalmazók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szalagparketta.tlap.hu » Parkettázó mesterek vidék
Keresés
Találatok száma - 20 db
Békefi Tibor

Békefi Tibor

Parketta fektetés, csiszolás, lakkozás, parketta felújítás 40 év tapasztalatával. Továbbá PVC padló és szőnyegpadló fektetés. Kérje ingyenes árajánlatunkat. Győrben és környékén vállalok munkákat. Hívjon és segítek.

Burkolási munkák Borsod megyében

Burkolási munkák Borsod megyében

Mondja el nekünk hogy milyen színű legyen a fal, milyen formájú legyen az új álmennyezet, vagy melyik csempét tegyük le a konyhába, hogyan nézzen ki a fürdőszoba, milyen parkettát szeretne szobájába, a többi a mi dolgunk. Ha esetleg amiatt aggódna hogy nem ért hozzá, nem tudja átlátni az összes lakásfelújítással kapcsolatos tevékenységet, akkor megnyugodhat. Ha szeretné, hogy az ingyenes helyszíni felmérés után javaslatot adjunk a munkákra, a munkák sorrendjére, azt is vállaljuk!

Burkolási tippek

Burkolási tippek

A következőkben szeretnénk néhány hasznos tippet adni a hidegburkolási munkálatok kivitelezése kapcsán. Amennyiben a feladatok elvégzését szeretné szakértő kezekre bízni, úgy tapasztalt kollégáink állnak rendelkezésére!

Burkoló Eger

Burkoló Eger

Nagy Zoltán képzett épületburkoló mester, valamint szobafestő-mázoló mester vagyok. Közel 20 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően, nyugodtan mondhatom, hogy burkolás területén mindenre tudok megfelelő megoldást nyújtani. Sok esetben azokat a munkákat is sikeresen elvégeztem, amit más cégek, vállalkozók nem tudtak elvállalni. A sok éves tapasztalatomnak és szakma szeretetemnek köszönhetően tudom az Ön számára garantálni a minőségi munkát, valamint hasznos, szakszerű tanácsokkal és technikai megoldásokkal tudom segíteni céljai elérésében. Az egyik legfontosabb dolog a számomra, hogy az Ön által kiválasztott felületképző anyagokat a lehető legszakszerűbben dolgozzam be. Naprakészen követem az új és korszerű anyagokat és alkalmazástechnikájukat, hogy mindig a megfelelő segédanyagok kerüljenek felhasználásra.

Fődi István

Fődi István

Köszöntöm honlapomon, amelyen parkettázási szolgáltatásaimat tekintheti meg. Nevem Fődi István. Ez a weboldal betekintést kínál a fapadló fajtái és kivitelezési lehetőségeibe. A fapadló egy értéket képvisel a lakásban. A megrendelők tájékozódnak, és ezt követően döntik el, hogy kit engednek be leendő otthonukba, hogy elkészítse a parkettát, ami megfelelő körülmények között egy életre szól.

Hegedűs Lajos

Hegedűs Lajos

A vállalkozást Hegedűs Lajos 1969-ben alapította. Az eltelt több, mint négy évtized alatt a vállalkozó több száz lakásban végzett különféle parkettázási munkákat. Belvárosi házak, új épületek, lakótelepi lakások sokféle parkettázási telepítését, felújítását végezte el. Az évtizedek alatt szerzett szakmai tapasztalat alapján kidolgozott egy speciális eljárást vakpadlós parketták esetén, parkettamozgás, nyikorgás megszüntetésére bontás nélkül, melyet Fixparkett márkanév alatt forgalmaz. Az eljárás egyedülálló a szakmában, kivitelezését maga a parkettásmester végzi. Közel 1500 parkettás lakásban szüntette meg ezzel az eljárással sikeresen a problémát. Jelenleg a Fixparkett eljárás a vállalkozás fő profiljává vált, sikere és hatékonysága miatt.

Holló Bt.

Holló Bt.

Egyéni vállalkozóként kezdtem az építőipari tevékenységemet 1995 januárban. Ezt folytatva 1998 január elseje óta mint Bt működünk. Elsősorban Budapesten és környékén, lakások, családi házak, irodák, üzlethelyiségek, iskolák, közintézmények, stb. belső felújítását, családi házak külső festését, mázolását vállaljuk. Munkáinkat kedvező áron, igényesen, megbízható, magasan képzett szakemberekkel végezzük el, melyekre 5 év garanciát vállalunk.

Kalmár parketta

Kalmár parketta

Vállalkozásunk jelenlegi formában 1994 óta működik. Fő tevékenységi körünk melegburkolatok terén a parkettázási munkák minőségi kivitelezése. Elsősorban Magyarországon gyártott csaphornyos-, szalag-és intarziás parketták eladásával és teljes körű lerakásával foglalkozunk.

Kecskeméti burkoló

Kecskeméti burkoló

Fő profilunk az építőiparon belül a burkolás különböző anyagokkal: csempe, járólap, mozaik, terméskő, térkő, tégla stb. 15 éves tapasztalatunk mellett az általunk felhasznált segédanyagok kiváló minősége is garancia arra, hogy a munkálatokat kiválóan és pontosan végezzük.

Hirdetés
Kelet-Ber Kft.

Kelet-Ber Kft.

Cégünk 1992-ben alakult elsősorban szakipari munkák kivitelezésére, fővállalkozás és kereskedelmi tevékenység folytatására. A piaci igényekhez igazodva rövid idő alatt fejlesztettünk, erősítettük hideg- és melegburkoló kapacitásunkat. Megteremtettük a minőségi és a speciális burkolatok kivitelezésének feltételeit a megfelelő szintű szakembergárda és technikai háttér biztosításával. Ma már 22 fős létszámunkkal régiónk legnagyobb burkolócégének számítunk. Referenciáink megtalálhatók az ország egész területén, de Németország jól ismert középületeiben is. Az általunk összességében burkolt felület már meghaladja a 500.000 m2-t.

Kolt Plus Regg Kft.

Kolt Plus Regg Kft.

Teljes körű lakásfelújítás országosan. Célunk, hogy az Ön elképzelése megvalósuljon. Ha minket választ nem kell majd különböző szakemberekkel egyenként egyeztetni megszervezzük szakszerűen, gyorsan és precízen, garantáltan a legjobb minőségben.

Máté Tamás

Máté Tamás

Cégünk a szakszerű melegburkolat kivitelezésre alakult. Megbízásokat vállalunk mind vállalatok, mind magánszemélyek számára. Ingyenes felmérést vállalunk a helyszínen valamint tanácsadással szolgálunk, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Melegburkolás Miskolcon és környékén

Melegburkolás Miskolcon és környékén

Melegburkolás Miskolcon és a környező településeken. Parketta, laminált parketta, padlószőnyeg, PVC, hajópadló, lambéria, stb. rakása, ragasztása, felújítása rövid határidővel. Hagyományos, csaphornyos parketta csiszolása, lakkozása.

Miskolci lakásszervíz

Miskolci lakásszervíz

Vállaljuk parketta csiszolását, lakkozását. Laminált padlóburkolat, vagy szalagparketta fektetését. A helyszíni felmérés és árajánlat költsége Miskolcon 2500 Ft, amit a munka elvégzése után visszatérítünk!

Mobil padló Bt

Mobil padló Bt

Cégünk a Mobil Padló BT Zalaegerszegen alakult, azzal a szándékkal, hogy egy új utat törjön az értékesítés területén. Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordítunk otthonunk hangulatosabbá, meghittebbé tételére, hiszen ma már nagyon nagy érték a saját otthon. A Mobil Padló Bt. parketták, padlószőnyegek, laminált padlók, PVC padlók kivitelezésével és kereskedelmével foglalkozik, mobil rendszerben.

Molnár Kálmán parkettázó

Molnár Kálmán parkettázó

Molnár Kálmán parkettázó vagyok. A vállalkozásom 1991 óta egyéni vállalkozásként van bejegyezve. Mint minden vállalkozó én is egymagam kezdtem az ipart. Mára már 3 főre bővültünk köszönhetően az elégedett megrendelőinknek. 1995 óta Sopron és Vidéke Ipartestületnél garancia a minőségért oklevelet kaptam.

Pécsi parkettás

Pécsi parkettás

Máté Tamás melegburkoló-parkettás vagyok Pécsről. Több éves szakmai múlt mellett olyan referenciákkal rendelkezem, amelyek biztosítékot nyújthatnak az Ön számára is, hogy a munkámat megfelelő minőségben, korrekten fogom elvégezni. Megfelelő csapattal, és modern gépekkel rendelkezem, amivel biztosítani tudom, hogy az Ön igényei szerint fogunk eljárni. A gépek biztosítják a tiszta és minőségi munkát, Én pedig a szakértelmemet tudom hozzá adni, amit folyamatosan fejlesztek, hogy a modern kor igényeit is ki tudjam elégíteni.

Tuti menü