Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szalagparketta forgalmazók vidéken képes leírás - Szalagparketta - gyártók, forgalmazók.tlap.hu
részletek »

Szalagparketta forgalmazók vidéken - Szalagparketta - gyártók, forgalmazók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szalagparketta.tlap.hu » Szalagparketta forgalmazók vidéken
Keresés
Találatok száma - 13 db
Barta Ferenc

Barta Ferenc

Köszönöm hogy megtisztelt a weblapom látogatásával. Próbálok minél több hasznos információval szolgálni az Ön számára, mielőtt belekezd otthona felújításába, szépítésébe, hisz egy új parketta akár egy életre szóló döntés is lehet. Remélem segítségére tudok lenni, és megkönnyítem a döntésben. Amennyiben további információkra lenne szüksége, kérdezzen bátran, hiszen ezért van az oldal, hogy segítsen a régi és leendő új ügyfeleimnek!

Hubert Parketta Kft.

Hubert Parketta Kft.

Cégünk 1992-ben egyéni vállalkozásként indult, a tulajdonos családi házának udvarában. Kezdetben 2 fő (tulajdonos + feleség), 1994-től már alkalmazott is dolgozott az üzletben. 1998-ban megnyílt az érdi üzlet, ekkor már a vállalkozás 8 fővel működött. 2002-ben tovább bővült a siófoki üzlettel, így a létszám további 2 fővel gyarapodott. 2003 tavaszán a veszprémi üzlet jelenlegi helyére költözött, a Házgyári út 24-be. Itt már tágas, korszerű üzlethelyiség várja a vevőket. Ekkor alakult meg a Hubert Parketta Kft., mely már 10 fő létszámra bővült. 2006 évben megnyílt a Kft. ajkai üzlete és ismét 3 fővel nőtt a dolgozói létszám. Ugyanezen évben a cég megkezdte a szőnyegek árusítását is. 2012-ben megnyitottuk a soproni üzletünket illetve a veszprémit bővítettük, átalakítottuk. Jelenleg a társaság 5 üzlettel és 20 fővel dolgozik. Fő profilunk laminált padlók, fa padlóburkolók, a hozzájuk tartozó, a lerakáshoz és értékmegőrzéshez szükséges kiegészítők forgalmazása.

Megyerfa profil

Megyerfa profil

A Megyer-Fa Kft 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy a magyar piac igényeit minőségi léctermékekkel lássa el. 2001- től a kereslet változásait figyelembe véve átálltunk a tömörfa lécekről a laminált parketta szegélylécek és képkeret lécek gyártására. Cégünk német technológiájú gépekkel német alapanyagokból készíti termékeit, amely garanciát jelent a folyamatos jó minőségre. Ezeknek, valamint az alacsonyan tartott árainknak köszönhetően mára sikerült Magyarországon piacvezetőkké válnunk. Kapacitásunkat folyamatosan növelve az ország számos parketta kereskedésén kívül több nagy nemzetközi áruházláncnak is beszállítunk. Termelésünk egyre nagyobb hányadát exportáljuk számos Európai Uniós országba. Széles választékot kínálunk különböző profilokból, dekorokból, valamint kiegészítő sarokelemekből is. Reméljük a honlapunkon talált termékeink felkeltik az Ön érdeklődését, kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk.

MesterPadló: Szalagparketta és parketta webáruház

MesterPadló: Szalagparketta és parketta webáruház

Melegburkolati webáruház elsöprő felhozatallal: a heterogén, otthonra ajánlott, ill. homogén, ipari PVC padlók, realisztikus parkettahatású laminált parketták és szőnyegpadlók mellett kiegészítőket (szőnyegek, lábtörlők, műfüvek, burkoló segédeszközök) is talál gazdag kínálatunkban, magas minőségben, külföldi és hazai gyártóktól. Variábilis melegburkolati termékek lakáscélú és intézményi alkalmazásra, országszerte kedvező házhozszállítási feltételekkel, szakszerű tanácsadással. Segítünk megtalálni az ideális talpalávalót!

Parketta Debrecen

Parketta Debrecen

Üdvözöljük kedves vásárlóinkat! Egy kellemes hangulatú, barátságos otthon ma sem képzelhető el fa nélkül. A fa a határtalan lehetőségek anyaga. Semmihez sem fogható, ha egy ház vagy szoba kialakításáról van szó. Különösen nagy jelentősége van ennek az anyagnak egy olyan belsőépítészeti résznél, mint a padló.

Parketta Győrben

Parketta Győrben

A laminált padló burkolatok (laminált parketta burkolatok) anyaga több mint 90%-ban fa. Ez azonban nem a hagyományos értelemben vett fűrészáru hanem környezetbarát faőrlemény, amelyből nagy szilárdságú hordozólap készül. A hordozólap felszínén impregnált, UV-álló, színtartó dekor réteg, és az ezt védő, átlátszó, kopás- és karcolásálló, különlegesen kemény melamingyantás védőréteg van. A laminált padlólapok (laminált parketta) vastagsága 7-10 mm, így padlófűtés esetén is alkalmazható.

Parketta Technika - milyet és hova?

Parketta Technika - milyet és hova?

Milyen helyiségbe milyen laminált padló ajánlott? A háló- és gyermekszobákba (ahová már jóval kevesebb koszt hordunk be) alacsonyabb kopásállóságú laminált padló.(AC2, AC3 osztályú) is megfelelő, azonban a konyhába és étkezőbe, nappali és más, nagyobb igénybevételnek kitett helyiségekbe javasolt a magasabb kopásállóságra tervezett laminált padlót fektetni (AC3, AC4 osztályú). Irodahelyiségekbe és nagyforgalmú ügyfélvárókba csak a direkt erre kialakított, erős kopásállósági osztályba (AC4, AC5) sorolt laminált padlók alkalmasak.

Pilis parketta

Pilis parketta

Megújult üzletünkben, bővült kínálatunkkal várjuk a kedves vásárlókat. Nyílászárók: ajtó, ablak, redőny, kilincs, valamint padlóburkolatok: laminált padló, szalagparketta, svédpadló, csaphornyos parketta, furnérparketta, bambusz parketta, parafa parketta, szegélyléc, alátét fólia, burkolatváltó, ragasztó, fugázó és egyéb kiegészítők közül lehet választani. Ha még nem tudja milyen nyílászárót vagy parkettát szeretne, tekintse meg bemutatótermünkben széles termékkollekciónkat (több, mint 120 féle laminált parketta, 50 féle szalagparketta).

Solid parafa Miskolc

Solid parafa Miskolc

A ragaszthatós padlóburkolatok egyaránt alkalmazhatók a lakás bármelyik helyiségébe: hálószobába, nappaliba, dolgozó szobába, konyhába, fürdőszobába, közlekedőbe, de üzletek, irodák és orvosi rendelők burkolására is kiválóan alkalmas. Attól függően, hogy milyen a helyiség igénybevétele, különböző kopásálló lakkal kezeljük a felületeket.

Hirdetés
Szalagparketta - Eger

Szalagparketta - Eger

Üzletünk a Szedreskerti lakónegyed mellett található. Célunk, hogy minél szélesebb termékválasztékkal segítsük otthona és környezete szépítését, hogy egy egészséges és kényelmes otthont teremthessen lakásából! Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, amit nem talál meg nálunk, igény szerint rövid határidővel megpróbáljuk beszerezni!

Talpalatt

Talpalatt

Üzletünket 2006 végén nyitottuk azzal a céllal, hogy a régiónkban megismertessük és az itt élő emberek számára is elérhetővé tegyük a természetes burkolatokat. Az ötlet saját építkezésünk alatt fogalmazódott meg bennünk. Szerettünk volna egyedi, természetes burkolatokat otthonunkba, de hamar rá kellett jönnünk, hogy szinte mindenért több száz kilométert kellene autóznunk, akár többször is. Egy burkolat kiválasztása nagyon nehéz egyszeri alkalommal, hiszen ez egy hosszú évekre szóló döntés. A termékek, amelyekkel foglalkozunk mind minőségi és tartós termékek, melyek környezetbarát eljárással, természetes anyagokból készülnek. Ezzel is szeretnénk hozzájárulni egy élhetőbb környezet fenntartásához. Emellett természetesen szépségükkel igazi ékei lesznek otthonának.

Tölgy parketta

Tölgy parketta

A több,mint 40 éves tapasztalattal rendelkező Gyöngyösi telephelyű Mátraparkett termékeit forgalmazzuk. A csaphornyos parketta évszázados tradíciókra épülő, hagyományos, nagy teherbírású burkolatot alkot, amely szépsége és tartóssága miatt az egyik legnépszerűbb parkettaféleség. Teljes keresztmetszetében valódi, tömörfából készül.

Trendparkett Miskolc

Trendparkett Miskolc

A természet csodálatos sokszínűségének hála, a fa, mint anyag számtalan lehetőséget hordoz magában - s ennek köszönhetően a belőle készült parketta is megannyi változatos formában készül, a különféle lerakási opciók révén egészen egyedi belső terek alakíthatóak ki általa. A Trendparkett garantálja, hogy - mind a fa parketta, mind a laminált parketta kínálatban - mindenki megtalálja az ízlésének, stílusának legjobban megfelelőt.

Tuti menü