Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szalagparketta gyártók képes leírás - Szalagparketta - gyártók, forgalmazók.tlap.hu
részletek »

Szalagparketta gyártók - Szalagparketta - gyártók, forgalmazók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szalagparketta.tlap.hu » Szalagparketta gyártók
Keresés
Találatok száma - 18 db
Befag

Befag

A Bakonyerdő Zrt. (illetve a jogelődje) a parkettagyártás 1976-os elindításával magas színvonalú termelési kultúrát honosított meg Zalahalápon. Az üzem elindításától kezdve fokozott követelményeket állítottunk termékeink minőségével szemben, hogy a hazai értékesítés mellett az exportpiacokat is el tudjuk látni. Mindezek értelmében a parkettagyárban folyamatos a technikai, technológia fejlesztés. A növekvő verseny és a fokozódó minőségi elvárások következtében Zalahaláp ismét új kihívásokkal szembesült. A piaci helyzetünk stabilizálása érdekében újabb technológia korszerűsítés mellett döntött a társaság menedzsmentje, és ez a fejlesztési folyamat napjainkban is tart.

Dasso

Dasso

Látni, megfogni, érezni a különbséget amit a Dasso bambuszparkettái nyújtanak más parkettákhoz képest. Éljen Ön is a lehetőséggel, és vegye meg most Dasso márkájú, kültéri, bambusz teraszburkolatát!

Duna-Éptech Kft.

Duna-Éptech Kft.

A fa, mint természetes burkoló már igen régóta áll az emberek szolgálatában. Napjaink műanyagokkal fertőzött világában a fa természetességét, egyedülálló melegségét, időállóságát nehéz bármilyen anyagokkal pótolni. Ezen tulajdonságok, amiért a legegészségesebb és padlónak a legalkalmasabb anyag, legyen az ipari vagy lakossági felhasználású.

Északerdő

Északerdő

Fakitermeléssel érintett terület - az előhasználatokkal együtt - átlagosan 5000 ha évente, amelyről 230 ezer nettó m3 fa kerül letermelésre. A kitermelt fának 96 %-a kerül -hengeres állapotban, ipari vagy fűtési célra - közvetlenül piacra. A társaság mindösszesen 5-6 ezer m3 faanyag feldolgozását végzi fűrész üzemében, mely során főként fűrészárut állít elő.

Faparkett 2006 Kft.

Faparkett 2006 Kft.

Rohanó életvitelünkben szükségünk van arra, hogy életterünkbe beköltöztessük a természetet. Amikor hazaérünk mindig jó kedvet, és nyugalmat árasszon felénk a szalagparkettánk látványa. Olyan érzéssel töltsön el minket a szalagparkettánk, mintha a természet egy darabja sétált volna be otthonunkba. Mindenki számára fontos a család, akkor fontos az egészséges burkolat használata. Egyre több családban tapasztalhatóak az allergiás tünetek, amit okozhat pl.:poratka is. A valódi fából készült parkettával ez elkerülhető, hiszen egyszerűen, és higiénikusan tisztán lehet tartani. A szalagparketta már felület kezelve lakkozva kerül forgalomba, így a lerakáson kívül más kezelést nem igényel.

Graboplast

Graboplast

A Graboplast több évtizedes tapasztalattal bíró parkettagyárában kimagasló színvonalon használjuk fel a legősibb építőanyagot a legkorszerűbb technológiákkal annak érdekében, hogy megalkossuk a minden ízében tökéletes fapadlót. Legyen szó klasszikus, vagy napjaink divatvonalait követő megjelenésről, a Grabo parketták minőségi alapanyaga és szerkezeti felépítése garancia a hosszútávú elégedettségre. Válogasson kedvére a különböző fafajták és felületkezelési módok között és találja meg Ön is kedvenc faparkettáját termékcsaládjainkban!

Haroparketta

Haroparketta

A Hamberger Industriewerk GmbH neve több mint 130 éve képvisel olyan (szolid) értékeket, mint a megbízhatóság, minőség, tartósság és korrektség. (és mindezt az alapoktól.) Az aprócska gyufagyár Bajorország szívében öt generáción keresztül nőtte ki magát egy innovatív és világszerte elismert padlóburkolatokkal foglalkozó vállalkozássá.

Lignum-Európa Kft.

Lignum-Európa Kft.

A székesfehérvári telephelyen már több mint 10 éve végezünk faipari tevékenységet a már több mint 100 éves belga Hoebeek csoport tagjaként. 1996-ban a leányvállalat alapításakor elsődlegesen a rétegelt-ragasztott fa (RRFA) tartószerkezetek gyártására és szerelésére specializálódtunk. Az elmúlt 15 évben folyamatosan fejlődtünk és bővültünk új tevékenységi területekkel, illetve az ehhez szükséges infrastrukturális és technológiai háttérrel. A kiváló minőségű termékek gyártásához új üzemcsarnokkal és raktárépületekkel, valamint korszerű gépparkkal járultak hozzá a tulajdonosok, így lehetővé vált számunkra a hazai piac vezetőjévé válni.

Lőrinc parkett - szalagparketta

Lőrinc parkett - szalagparketta

A szalagparketta szerkezete három részből áll. Alsó és középrétege fenyőfából, járófelülete kemény fafajokból készül, melyek színválasztéka a burkolandó tér hangulatához igazítható felületet eredményez. A szalagparketta praktikus csomagolásának és méretének köszönhetően könnyen szállítható. Előnye, hogy késztermékként a lerakási útmutatóban foglaltakat betartva különösebb szakértelem nélkül is könnyen, gyorsan lerakható. A fa finom rostos szerkezete miatt, a páratartalom változásának hatására képes nedvességet felvenni, illetve leadni. Ez méretváltozással jár. Orvosilag a 40-60 % páratartalom ajánlott, mely esetén a levegőt ideális nedvességűnek érezzük. Ez elsősorban egészségünk szempontjából megfelelő, de ideális és szükséges növényeinknek, állatainknak, bútorainknak és a parkettának is.

Hirdetés
Mátra parkett

Mátra parkett

A Mátraparkett Magyarország egyik vezető parkettagyártója. Több mint 40 éves tapasztalatunkat összegyűjtve és felhasználva dolgozunk az Ön kényelméért. Parkettáink azok számára készülnek, akiknek a parkettázás többet jelent egy egyszerű padlóburkolásnál. Termékeink megvásárlásakor a természet is beköltözik otthonába, elősegítve ezzel, hogy lakásukból igazi otthon, irodájukból kellemesebb munkahely váljék. Több fafajtából, számos minőségben és méretben gyártjuk termékeinket, hogy vásárlóink változatos igényeit kielégítsük.

Mecsekparketta

Mecsekparketta

Cégünk 1990-ben alakult Gmk.-ként meleg burkolatok kivitelezésére. Tevékenységünket 2001-től Kft.-ként folytattuk és megnyitottuk kereskedelmi részlegünket. Bemutatótermünkben teljes kínálattal állunk az Önök rendelkezésére. Több féle színben, faminőségben, illetve típusban talál padlófűtésre alkalmas parkettákat. Ezen termékek két keményfa rétegből tevődnek össze, melyek egyedi termékek a piacon. Hazánkban egyetlen gyártó állítja elő, melynek kizárólagos forgalmazói vagyunk. Bemutatótermünkben mintatábláinkon megismerheti a fa öregedésével járó színvesztést.

Nemesfa partketta

Nemesfa partketta

2003-ban Győrben Parketta Szaküzletet nyitottunk, ahol kiskereskedelmi értékesítés folyik. Itt nem csak saját gyártású csaphornyos parkettünket, svédpadlóinkat és szegőléceinket értékesítjük, hanem más gyártók termékeivel is bővítettük a választékot. Laminált padlók és a parkettázáshoz illetve a különböző padlóburkoló anyagok szakszerű karbantartásához való profi segédanyagokat is forgalmazunk.

Parketta Puhr

Parketta Puhr

Minőségi parkettáinkkal, reméljük sok örömet okozunk Önnek, és ezzel mi magunk is büszkén vesszük tudomásul, hogy nő az általunk gyártott és beépítésre kerülő kiváló parkettáink mennyisége belföldön-külföldön egyaránt. Ez a masszív parkettának is nevezett burkolat fajta már sok évszázada bizonyítja,mennyire tartós és időtálló.Most a világgazdasági válság kapcsán is mindenkinek el kell gondolkoznia azon,hogy tartós vagy kevésbé tartós dolgokat épít be lakásába,ingatlanába.Tudjuk,hogy a meleg burkolat fajták széles választéka kapható a kereskedelemben de mindenkit arra biztatunk,ha hosszú távú jó megoldást szeretne választani,akkor csaphornyos parkettát, lamella-parkettát vagy svédpadlót vásároljon.

Parketta Technika

Parketta Technika

Szeretnénk, ha üzleteink egyet jelentenének Önnek a tökéletes minőséggel, a divatos színekkel, az óriási választékkal, a részletekre való odafigyeléssel és a szakszerű kiszolgálással. Fejezze ki a Parketta Technika név azt az egyedi, mégis minden esetben megújuló kötetlen és nyugodt vásárlási élményt, amelyhez oly sok minden kell: lelkiismeretes gyártó, rugalmas szállító, eltökélt értékesítő és egy elégedett vásárló.

Signum Parkett

Signum Parkett

Cégünk, a Signum Parkett Ipari és Kereskedelmi Kft. azzal a céllal alakult, hogy új utat törjön a parkettagyártás területén. A fafeldolgozásban és parkettagyártásban 20 éves tapasztalattal rendelkezünk. Több éves fejlesztő- és kutatómunka során alakult ki fő arculatunk, a háromrétegű parketta, mely a külföldi és hazai piacon egyaránt exkluzív terméket képvisel. Termékeink között, a fő termékünk mellett, megtalálható a hagyományos csaphornyos parketta, a svédpadló, s egy exkluzív padlóburkoló is. Kérjük böngéssze át honlapunkat, tekintse meg a galéria képeit s amennyiben részletesebb információra van szüksége termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

Szilasparkett

Szilasparkett

A kopásállóság nagyon fontos szempont, ha parketta burkolatot szeretnénk egy olyan helyiségbe, ahol igen erős igénybevételnek van kitéve. Így minden esetben jól gondoljuk át, kik és milyen gyakran, milyen hatásfokkal veszik majd igénybe a gondosan kiválasztott és lerakott parketta felületét!

Terra da Bosco Kft.

Terra da Bosco Kft.

A Terra da Bosco Kft. 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy fapadló burkolatot és tömörfa parkettát gyártson a treviso-i Barro család által szerzett tapasztalatok alapján. A parketta gyártás során csaphornyos, mozaik, lamellált kivitelű parkettákat gyártunk. Bérbaltaváron, az osztrák határ közelségében, stratégiailag kedvező helyen található cégünk székhelye.

Tuti menü